3D Cubes Antique

Pietrele naturale reprezintă un material folosit din cele mai vechi timpuri, atât în construcția locuințelor omenești, cât și în amenajarea lor.

Pietrele naturale Mandras sunt, de asemenea, utilizate în acest sens. În general, când ne aflăm în căutarea unui obiect decorativ, acordăm o importanță deosebită aspectului pe care îl îmbracă. Pietrele Mandras se diferențiază în primul rând prin culoare. Aceasta prezintă un amestec de culori calde, pornind de la nuanțe de bej deschis și continuând până la brun închis. În circumstanțe obișnuite, putem spune despre acest tip de piatră că reprezintă combinația armonioasă a două stiluri aparent diferite, respectiv antic și elegant.

Pietrele Mandras sunt folosite pentru crearea pereților locuinței, fie ei interiori sau exteriori, dar și pentru amenajarea unei grădini ce se vrea a fi deosebită.

Printre noutățile catalogului de produse Ever Stone se numără 3D Cubes Antique.

După cum este deja anunțat din denumire, 3D Cubes Antique este un produs cu aspect inovator, 3D, redat de alternanța grosimilor fiecărui cub de piatră Mandras. Această proprietate se îmbină cu stilul antic, care se evidențiază de la prima vedere, realizând un look spectaculos și elegant în același timp. Culorile calde ale pietrelor Mandras sunt un factor important, deoarece chiar acestea oferă senzația de caldură, de atmosferă primitoare.

Este un produs rezistent, durabil, termoizolator, atenuează zgomotul și se potrivește perfect în felurite combinații, chiar și în cele în care se folosește lemnul. De asemenea, acest produs poate fi utilizat în crearea unor spații tradiționale, dar și moderne.

Așadar, dacă ți-ai dorit vreodată să vezi ceva antic în format 3D, acum se poate! 3D Cubes Antique este noul produs pe care Ever Stone ți-l pune la dispoziție pentru a-i oferi locuinței tale un look deosebit. Inovează-ți livingul sau dormitorul folosind cuburi antice și redându-i imaginea 3D!

Taguri: Piatra naturala