DECO UNI

18 Lei TVA inclus

Gândit special pentru iubitorul de peisaje căruia i-ar plăcea să aibă mereu la dispoziție designerul personal care să-i creeze grădina mult visată, Deco Uni este un dispozitiv care inovează amenajările, oferind mai multă frumusețe și idei mult mai complexe puse în practică mult mai ușor și mai mult timp liber la dispoziție

Ever Stone s-a gândit să vină în ajutor cu cea mai bună idee practică pentru iubitorii de peisaje de design pentru grădină. Deși va părea că ați apelat la o întreagă echipă de profesioniști, puteți realiza acasă o peisagistică din piatră naturală superbă, cu un singur dispozitiv: Deco Uni.  Gândit special pentru cei care vor să-și creeze grădina mult visată fără prea multe bătăi de cap, Deco Uni inovează amenajările, oferind mai multă frumusețe, prin punerea în practică mult mai ușor a unor idei de design complexe.

Avantajul principal: instalarea foarte rapidă!

Primul pas: după ce ați ales felul de piatră naturală pe care vreți să o folosiți și locul unde ați vrea să o montați, modelați dispozitivul Deco Uni cu ajutorul instrumentului special. Puteți crea curbe sau forme geometrice ascuțite, pentru designuri orientale, minimaliste sau rustice. Îndrăzniți să imaginați desene cât mai complexe, pentru că Deco uni poate fi montat oricum și oriunde!

Pasul doi: uniți capetele marginilor. Și asta se realizează foarte ușor, cu ajutorul clipsurilor speciale din plastic.

Pasul trei: stabiliți designul final, apoi definiți marginile.

Pasul patru: umpleți recipientele din plastic cu piatră naturală decorativă, urmărind forma și poziția aleasă drept model.

Pasul cinci: admirați-vă capodopera și așteptați-vă ca oaspeții dumneavoastră să vă ceară numărului designerului care v-a amenajat grădina. 

Binențeles, Ever Stone vă stă la dispoziție cu cele mai frumoase modele de piatră naturală decorativă, dar și cu idei și sprijin la alegere și montare.

Stoc Disponibil
Unitate de Masura ml
Dimensiuni 1000 x 80 x 45 mm
Material Plastic
Grosime 45 mm
Destinatie Peisagistica

Produse similare