Piatra îndrăgostește prin unicitate, rezistență și sentimentul că încă îți poți construi, la fel ca strămoșii tăi, o casă din elementele naturale ale pământului. 

Povestea noastra

Am conceput acest proiect de scurtă vreme. Dar ne pietruim începutul de drum cu o colecție din ce în ce mai diversificată, extrasă din cariere de piatră românești sau internaționale. Colaborăm direct cu cariere carpatiene și dobrogene, din Brașov sau Tulcea, și avem contracte cu furnizori din Italia, Grecia, Cipru, Bulgaria și China.

Obiectivul nostru principal este să avem mereu pe stoc cantitatea de piatră de care aveți nevoie, oferind cea mai bună calitate la prețuri cât mai mici, iar pentru asta lucrăm doar cu cei mai buni producători și furnizori.

Temelia unor relații de parteneriat se clădește piatră cu piatră, iar noi știm asta cel mai bine. Ce ne caracterizează? Seriozitatea, atenția la detalii și punctualitatea. Înțelegem pe deplin nevoia dumneavoastră de siguranță în acordarea de termene, faptul de a avea mereu la timp cantitatea de piatră pe care ați calculat-o, fără întârzieri ale proiectului datorate livrării.

Avem convingerea că lucrul făcut cu pasiune, alături de experiența dobândită în timp, vor transforma Ever Stone în partenerul dumneavoastră de nădejde atunci când veți avea nevoie de cele mai frumoase și rezistente pietre naturale pentru proiectele de amenajări interioare și exterioare.

Găsește produsul potrivit pentru tine!

Dispunem de o gamă diverisificată de produse pentru fiecare tip de lucrare, pe gustul fiecărui client.

razvan-dumitrasconiu-ha3SqGhcVRo-unsplash.jpg

NE PUTEŢI CONTACTA

DEPOZIT SI SHOWROOM IN IASI


PEISAGISTICA - PROIECTARE -  0745689517 - www.jaryloart.ro

OFFICE - 0740900040

office@everstone.ro

SHOWROOM - Bd Dacia, nr 59, Iași,

DEPOZIT - Valea Adanca , str. Caisului

 L-V: 08:00-20:00, S: 08:00-17:00

Ever-Stone-logo.svg

DEPOZIT SI SHOWROOM IN VASLUI


CONTACT VANZARI

0745 966 420

VASLUI, STR. MIHAIL SADOVEANU NR.70

L-V: 08 - 18, S: 08-16, D: INCHIS