Cevisama 2017-Feria Valencia

Cevisama este una dintre cele mai renumite expoziții de ceramică, piatră naturală, de gresie și faianță, marmură, granit și multe altele, fiind specializată și în prezentarea celor mai noi tendințe și tehnologii din domeniul sistemelor de placare si al utilajelor destinate procesării acestora. Ajunsă la cea de-a 35-a ediție, ea a avut loc în orașul Valencia din Spania, în perioada 20-24 februarie, și s-a bucurat și anul acesta de un succes incredibil!

Cevisama este locul unde s-au întâlnit persoane interesate de design interior, exterior și nu numai, expozițiile lor dictând în același timp tendințele în materie de design pentru anul acesta, redefinind inovația.

Marele eveniment a adunat sub același acoperiș aproximativ 700 de branduri, care și-au etalat noile produse cât mai ingenios și mai atractiv. Prezența mass mediei a alimentat grandoarea acestuia, făcându-l vizibil la nivel global.

Cevisama a fost mult așteptată și a oferit oportunitatea creării de noi colaborări între companii sau între companii și clienți. Expoziția a cuprins aproximativ 110 000 de metri pătrați și a adunat peste 70 000 de vizitatori din întreaga lume.

Suntem curioși să aflăm cum se va desfășura ediția de anul viitor, în perioada 5-9 februarie 2018, despre care deja se preconizează că va fi uimitoare!