Piatra de temelie din povestea Ever Stone

Piatra îndrăgostește prin unicitate, rezistență și sentimentul că încă îți poți construi, la fel ca strămoșii tăi, o casă din elementele naturale ale pământului. (“Găsi pe daci preparați pentru o rezistență puternică, apărați în cetăți de piatră.” Odobescu.)

Oamenii de pretutindeni o aleg în arhitectură și designul casei pentru protecția pe care doar piatra naturală o poate oferi, datorită rezistenței imposibil de reprodus pe cale artificială. De asemenea, datorită distincției și luxului pe care aceasta le transmite și, mai ales, pentru culoarea unică și irepetabilă a fiecărei pietre în parte.

Piatra naturală este creată în interiorul pământului, în mase continue sau în bucăți dure, solide. Știința modernă recomandă realizarea căminului din cât mai multe elemente naturale, deoarece acestea induc locuitorilor casei o stare de liniște și de protecție, înlătură stresul și energiile negative. Compoziția dură determină și temperatura lor scăzută, aceasta răcorind natural pe timp de vară. Prezența pietrelor naturale într-un cămin înfrumusețează prin culorile vibrante și armonia contrastelor, transmițând discret confort și bunăstare.

Categoriile de piatră care au rămas în alegerea constantă a oamenilor sunt marmura, granitul, travertinul, ardeziile, onixul, gnaisul și pietrele naturale decorative, caracterizate prin distincția și luxul pe care le transmit atunci când sunt integrate în structura construcției.

Despre calitățile și nuanțele fiecărei pietre în parte, alături de ofertele Ever Stone, vă invităm să răsfoiți catalogul nostru online.