Pietre naturale cu potențial ornamental

Moonstone

Denumire acestei misterioase piatre ornamentale a fost inspirată de structura cavernoasă care trimite cu gândul la meteoriți și structuri stelare. Pentru frumusețea ei exotică și a culorii sale electrizante cafenii, este alegerea minunată pentru camera copiilor, atunci când aceștia sunt atrași de astronomie sau vreți să le prezentați într-un mod atrăgător această știință. De asemenea, transformă acvariul într-un autentic recif cu splendide stânci submarine.

Ever Stone recomandă incorporarea pietrelor Moonstone în orice fel de ansamblu estetic (pentru peisagistica grădinii, living sau birou) pentru a aduce un plus de imaginație și bun gust aristocratic.

Red Stone

Este printre cele mai iubite pietre decorative, datorită culorii specifice, de roșu prăfuit. Se asortează în interiorul căminelor care pun accent pe elementele naturale, în acvarii sau birouri cu design retro-minimalist, precum și în grădină, pentru ornamentul florilor sau marcarea potecilor.F

Wooden Columns

Această piatră naturală decorativă, de origine grecească, are structură șistoasă și puternice nuanțe lemnoase, de unde și numele ei. Se potrivește de minune cu mobila din lemn masiv, transformând livingul sau biblioteca în camere impunătoare și autentice. Dar folosirea pietrei Xilo este pe atât de variată, pe cât de bogată este imaginația celor care vor să-și înfrumusețeze casa sau curtea, așa că Ever Stone vă invită să vă ascultați simțul estetic și să profitați acum de oferta noastră.

Spaghetti

Această curioasă piatră naturală, care parcă imită curbele naturale ale copacilor, scoicilor, norilor și florilor, este ideală pentru un design interior viu colorat și îmbogățit cu ornamente complexe. Nuanța brun-roșcată, ruginită și elegant atinsă de patina timpului, merge foarte bine atât în peisagistica grădinilor, cât și în interiorul căminelor.

Marmura de Thasos

Reflectând opulența și puritatea, marmura de Thasos face trimitere la stilul arhitectural al imperiilor grecești și romane, punând accent pe un design interior de lux care se bazează pe ordine, simetrie și echilibru.

Mozaic de Thasos

Dacă sunteți în căutarea unei amenajări elegante și exotice pentru casa dumneavoastră, ar trebui să luați în considerare elementele de o eleganță impecabilă a albului imaculat de Thasos. Acvariile, grădinile zen de pe birouri și peisagistica florală vor căpăta o valuare vizuală mult superioară dacă vor fi pietruite cu mozaic.

Piatra Spogos

Nuanța rece de gri contrastează cu consistența jucăușă și spongioasă a acestei pietre naturale ornamentale. Pentru a moderniza o locuință, puteți foarte simplu să creați locuri pietruite cu Spogos, asortate armonios cu decorul, pentru un farmec îndrăzneț.

Piatra Desert Rose

Numită pe bună dreptate „trandafirul deșertului”, această splendidă piatră pare formată din petalele unei flori roz-ciocolatii. Nuanța gingașă și structura sa natural înflorită, îngăduie așezarea pietrei oriunde (pe birou, în băile luxoase, în bibliotecile pretențioase), ea având atât de multă prestanță încât să poată fi folosită individual, fără alte ornamente.

Pentru o amenajare exclusivistă plină de eleganță, transformă-ți căminul într-o încântare pentru tine și pentru oaspeți cu Desert Rose.