Termeni și condiții de utilizare a sitului www.everstone.ro


ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

www.everstone.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

www.everstone.ro nu poate fi făcut răspunzatoar în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

www.everstone.ro nu garantează în nici un fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit. www.everstone.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui sit și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

www.everstone.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate că fiind utile.

www.everstone.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind insotite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

www.everstone.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

www.everstone.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.